به گزارش خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران(ایانا) از آذربایجان غربی، خداکرم جلالی در جریان بازدید از طرح شناسایی و مهار ریزگردهای حاشیه دریاچه ارومیه و شرکت کشت بافت رویان پژوهش در ارومیه اظهارکرد: کانون های ریزگرد، گرد و غبار اطراف دریاچه ارومیه که دارای ترکیبات نمکی هستند با کاشت این میزان اصله نهال مقاوم و سازگار به شوری مهار می شوند.
جلالی، ظرفیت و توان علمی مراکز تحقیقاتی و شرکت های دانش بنیان بومی بخش خصوصی استان و مشارکت آنها را در جهت استفاده از تکنولوژیهای نوین در روند احیای دریاچه ارومیه در حوزه منابع طبیعی را مطلوب و شایسه تقدیر عنوان کرد.
وی تصریح کرد: این تعداد نهال ها باهمکاری شرکت های دانش بنیان بخش خصوصی و مشارکت مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان تولید ودر اراضی اطراف دریاچه ارومیه کشت می شود.
علی پیرمرادی ،مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان غربی نیز در این بازدید از شناسایی36 هزار نقطه بحران در استان جهت کنترل و مهار ریزگردها در استان خبرداد و گفت : کوپه کاری، کنترل چرای بی رویه دام، کشت گیاهان مرتعی از جمله اهم برنامه ها و اولویت های این اداره کل در 51 درصد از اراضی اطراف دریاچه ارومیه است./